Vizos į Indiją

VIZOS TIPAS Per 4-5 savaites
Turistinė: vienkartinė, dvikartinė, daugkartinė galioja iki 6 mėn 105€

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
 Galiojantis 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
• Ne mažiau 2 laisvų puslapių vizai įklijuoti

2. Viena spalvota nuotrauka:
• Išmatavimai 5cm*5cm.
• Nuotrauka turi būti ne senesnė nei 6 mėn.

3. Aviabilietų rezervacijos kopija
4. Viešbučio rezervacijos kopija arba tikslus adresas kur apsistosite


Anketiniai duomenys:

  • Gyvenamasis adresas, asmens telefono numeris
  • Darbovietė, pareigos, adresas, telefono numeris
  • Sutuoktinio duomenys
  • Mergautinė pavardė, jei buvo keista
  • Tėvų vardai, pavardės (net jeigu ir mirę)