Vizos į Kiniją

Bendrosios pastabos:

  • Kinijos konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais.
VIZOS TIPAS 3-4 D.D. 6 D.D.
Vienkartinė turistinė 90 d. (šalyje galima būti 30 d.) 120€ 100€
Dvikartinė turistinė 180 d. (šalyje galima būti 2*30 d.) 130€ 110€

Taip pat darome:

  • Daugkartines 6 mėn. arba 12 mėn. verslo vizas
  • Vienkartines arba daugkartines vizas su Jūsų iškvietimu

Tikslią informaciją apie šių vizų padarymą suteiksime telefonu, el. laišku arba atvykus į biurą.

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
• Galiojantis nemažiau nei 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
 Turi būti ne mažiau 2 laisvų puslapių vienas šalia kito.

2. Viena spalvota nuotrauka:
• Išmatavimai 3,5*4,5 cm
• Nuotrauka turi būti ne senesnė nei 6 mėn.

3. Lėktuvo bilietų arba bilietų rezervacijos kopija
4. Viešbučio rezervacija


Anketiniai duomenys:

  • Gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris
  • Darbovietės pavadinimas, adresas, pareigos, telefono numeris
  • Šeimyninė padėtis, sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, gimimo data)
  • Vardas, pavardė asmens esančio Lietuvoje, į kurį galima būtų kreiptis nelaimės atveju
  • Darant vizą vaikui reikalingas notaro patvirtintas, abiejų tėvų leidimas vykti į Kiniją (net jei tėvai vyksta kartu)